did-wit

27|01  –  25|02 2022

Op afspraak de nieuwste items inkopen.
Veilig en met aandacht.

Met trots nodigen we je uit om tijdens de Dutch Interior Days de wondere wereld van Mattz binnen te stappen en tijdens een een-op-eenafspraak kennis te maken met de nieuwste producten.
Veilig en met aandacht.

Tijdens deze afspraak is er alle tijd om de nieuwste items in te kopen en te genieten van de Dutch Interior gastvrijheid.

Meld je via het formulier eenvoudig en snel aan. Binnen 2 dagen nemen we contact met je op voor het inplannen voor jouw een-op-eenafspraak.

dsc08824

What’s not to love?

B2B CASH & CARRY IN ANTIEK EN REPRODUCTIE

Mattz is dé interieur cash & carry in antiek en reproductie met een voorliefde voor Azië. Alle meubels en accessoires zijn met de hand geselecteerd en van over de hele wereld met zorg voor jou naar Mattz gebracht. Wanneer je inspiratie opdoet in de showroom kun je de items waarop je verliefd bent meteen in je winkelwagentje leggen en meenemen. Komt het even niet uit? Dan kun je jouw aankopen doen in onze complete webshop en je order op een later moment afhalen in de cash & carry store. De wondere wereld van Mattz is uitgestrekt over meer dan 1000M2 showroom in het centraal gelegen Barneveld, direct langs de A30.

NOG GEEN KLANT?

Heb je een interieur-, cadeau- of bloemenwinkel? Of een andere winkel waar Mattz helemaal in thuis hoort? Meld jezelf dan aan via bovenstaand aanmeldformulier om tijdens de Dutch Interior Days kennis te maken en in te kopen bij Mattz.

Tot dan!

matzz-did-nieuwsbrief.3

Start typing and press Enter to search