Inkoopreis naar India en Bali

 In Geen onderdeel van een categorie

Vliegtuig India MattzMattz reis India

 

Matthieu is net terug van zijn inkoopreis en aan de foto’s af te lezen heeft hij weer prachtige stukken ingekocht. Op maandag 11 maart vloog hij via New Delhi richting Jodhpur.

India

Dit is een omgeving waar Matthieu wel vaker is geweest en hij heeft hier inmiddels al wat leuke contacten opgedaan. Mensen die niks liever doen dan prachtige meubels maken. Dit gaat in India natuurlijk op de ouderwetse manier met handgereedschap maar dat heeft ook zijn charme. Bovendien is dat wat we bij Mattz het liefste hebben, meubels waar de ambacht en vakwerk vanaf te zien is. Imperfectie is perfectie zou je kunnen zeggen.
De aanwinsten zijn dit keer vooral kasten en kabinetten, maar ook een paar hele toffe eyecatchers zoals oude scooters die zijn omgebouwd tot bijzettafel met wijnrek!

 

Wandpaneel decoratie India Mattz

Bali

Al is de reis voortgezet vanuit India via Singapore naar Bali. Om daar voor je werk heen te moeten is natuurlijk absoluut geen straf. In deze paradijselijke omgeving heeft Matthieu vooral veel accessoires gevonden. Decoratie met detail en veel elementen die rechtstreeks uit de natuur komen zoals kralen en onbewerkt hout. Op dinsdag 19 maart was de terugvlucht en eindigde het avontuur. Voor nu..

Decoratie beeld Bali

Het leukste is om straks in onze showroom de nieuwe meubels en accessoires van over de hele wereld met elkaar te combineren. In onze showroom kun je deze sfeer proeven en met eigen ogen zien wat we zoal ontdekt hebben in verre landen. Plan dus snel en bezoekje in onze showroom!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search