Over Mattz

Oprichting

Elk interieur kan wel een vleugje Mattz gebruiken. Daarom speurt wereldreiziger Mattz regelmatig Azië af, op zoek naar antieke meubels en reproducties die de rijke historie van het Verre Oosten ademen. De man achter Mattz is Matthieu Schakel. In 2015 begon hij het avontuur als bedrijfsleider. In de jaren erna is hij zijn hart verloren aan Azië en dan vooral aan India. Een land dat als het aan hem ligt op ieders bucketlist moet staan. Intens, kleurrijk, gastvrij én met een bijzondere meubelindustrie.

✔ +1000M2 showroom
✔ Duizenden unieke items
✔ Met de hand geselecteerd tijdens Mattz zijn wereldreizen
✔ Cash & Carry
✔ Persoonlijk contact en snelle service

Handgemaakt
& uniek

Regelmatig bezoekt Matthieu leveranciers in Azië en zoekt hij naar nieuwe pareltjes onder de meubelmakers. Het is prachtig om te zien hoe de meubels en accessoires er met de hand worden gemaakt. Elk item is daarom uniek en vertelt zijn eigen verhaal. Er zijn een aantal erg populaire items die we vast in de collectie hebben zoals bijvoorbeeld onze bankjes en krukjes. Elk bankje is anders, maar we hebben wel een vaste aanvoer van onze populairste items.

Cash
& carry

Mattz werkt met een cash & carry concept. Wanneer je inspiratie opdoet in de showroom kun je de items waarop je verliefd bent ook meteen in jouw winkelwagentje leggen en meenemen. Ben je verliefd op een grote kast of zware tafel? Dan kun je gebruik maken van onze bezorgservice. De wondere wereld van Mattz is uitgestrekt over meer dan 1000M2 showroom in het centraal gelegen Barneveld, direct langs de A30. Komt het even niet uit? Dan kan je altijd terecht in onze B2B webshop. Ben je nog geen klant? Registreer jezelf dan eerst via dit formulier.

Klant worden?

Start typing and press Enter to search