Over Mattz

Oprichting

Elk interieur kan wel een vleugje Mattz gebruiken. Daarom speurt wereldreiziger Mattz regelmatig Azië af, op zoek naar antieke meubels en reproducties die de rijke historie van het Verre Oosten ademen. De man achter Mattz is Matthieu Schakel. In 2015 begon hij het avontuur als bedrijfsleider. In de jaren erna is hij zijn hart verloren aan Azië en dan vooral aan India. Een land dat als het aan hem ligt op ieders bucketlist moet staan. Intens, kleurrijk, gastvrij én met een bijzondere meubelindustrie.

Straatbeeld India

✔ +1000M2 showroom
✔ Duizenden unieke items
✔ Met de hand geselecteerd tijdens Mattz zijn wereldreizen
✔ Cash & Carry
✔ Persoonlijk contact en snelle service

Handgemaakt
& uniek

Regelmatig bezoekt Matthieu leveranciers in Azië en zoekt hij naar nieuwe pareltjes onder de meubelmakers. Het is prachtig om te zien hoe de meubels en accessoires er met de hand worden gemaakt. Elk item is daarom uniek en vertelt zijn eigen verhaal. Er zijn een aantal erg populaire items die we vast in de collectie hebben zoals bijvoorbeeld onze bankjes en krukjes. Elk bankje is anders, maar we hebben wel een vaste aanvoer van onze populairste items.

Dutch
Interior

Per 1-1-2021 valt Mattz, samen met Eleonora, By-Boo en Sevn onder een algemene noemer: Dutch interior. Dutch Interior is zelf geen merk met eigen collecties maar vertegenwoordigt de vier merken die eronder hangen. De collecties van deze vier merken kun je bewonderen in het Dutch Interior Experience Center in Barneveld. Een plek waar de vier merken samen komen en elkaar versterken.
Steeds weer is het ons doel je te verwonderen, inspireren en verblijden met onze nieuwe collecties vol met nieuwe materialen, nieuwe vormen, nieuwe kleuren en nieuwe designs. Speciaal voor jou ontworpen!

Klant worden?

Start typing and press Enter to search