Reis naar India

 In Geen onderdeel van een categorie

18-12

Het jaar zit er weer bijna op en ik ga nog een keer naar India en hopelijk kom ik mooie nieuwe meubels en accessoires voor 2018 tegen.
Mijn vlucht vertrekt zo naar Delhi en ik heb weer zin om op jacht te gaan in het bijzondere India.
Vanaf daar vlieg ik zes uur later naar Jodhpur waar mijn contactpersoon me ophaalt.

19-12

Vandaag bezoeken we twee nieuwe fabrieken, ik ben heel benieuwd of de meubels van toegevoegde waarde zijn voor Mattz.
Eenmaal aangekomen word ik aangenaam verrast. We krijgen een rondleiding rond de fabriek en ik zie hoe ze met de hand prachtige meubels afwerken.
Op de ouderwetse manier met handgereedschap en een oog voor detail, prachtig. Hier gaan we een paar mooie meubels van opsturen naar Nederland!

20-12

Deze dag staat in het teken van het onderhouden van mijn contacten. Ik ga langs bij een fabriek waar ik geregeld meubels vandaan haal. Ontzettend aardige mensen die me natuurlijk uitnodigen om bij ze thuis een hapje mee te eten. Dat laatste had ik niet moeten doen want het eten is een aanslag op mijn maag. Ziek zijn zo ver van huis is geen pretje..

21-12

Vanavond vertrekt mijn vlucht vanuit Jodhpur naar Delhi. Vanuit Delhi vlieg ik door naar Amsterdam. Ik kan terugkijken op een korte maar lucratieve trip, ik heb een aantal prachtige items ingekocht en kan niet wachten deze in Barneveld neer te zetten. Ik ben nog steeds niet beter, hopelijk kan ik wat slaap pakken onderweg.
Welterusten!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Straatbeeld India